Brodahl og Jahren Godkjent for ansvarsrett Mester Brodahl og Jahren
Fagkunnskap gir trygghet!      Facebook

Brodahl og Jahren er en solid aktør som gjennom mange år i bransjen er kjent for kvalitetsprodukter innen oversjøiske tresorter, kjøkken og innredning.

Firmaet er bl.a. forhandler for VESTLANDSHUS, og eies i dag av Nils P. Markussen som har over 30 års erfaring som byggmester.

Med andre ord så er mye god fagkunnskap, kontinuitet og kompetanse samlet i ett og samme firma. Hos oss får du hjelp fra A til Å, og den fagkunnskap og trygghet som du som kunde har krav på.

Vi leverer produkter og tjenester over hele Østfold, og har avdelinger både i Moss og Fredrikstad.

Vi fører kvalitets kjøkken fra Huseby, samt hvitevarer fra bl.a. Miele, Husqvarna og AEG. Benkeplater i laminat, heltre og stein kommer fra ledende leverandører. Vi er behjelpelige med alt fra skisser til ferdig montert kjøkken.

Fra våre leverandører i Europa, USA og Østen kan vi leverere heltregulv, skipsgulv, stavparketter og terasseplank. Vi legger, sliper og behandler alle typer gulv.

Videre kan vi tilby alt innen nybygg, tilbygg, restaurering og takreperasjoner til hus og fritidsboliger. Vi er også behjelpelig med tomteplanlegging, utbygging, tomteområder, søknader, etc.

Hus Fritidsbolig Garasje

Vestlandshus

Heltregulv

Heltregulv

Kjøkken

Huseby Kjøkken