Brodahl og Jahren Godkjent for ansvarsrett Mester Brodahl og Jahren
Fagkunnskap gir trygghet!      Facebook

VestlandsHus

Hver familie og hver boligdrøm er unik. Det er ofte de enkle ting i livet som virkelig teller – som å legge flid i detaljene og aldri miste helheten av syne.

Siden 1974 har VestlandsHus bygget trygge hjem i hele vårt langstrakte land. VestlandsHus står støtt i det røffe kystklimaet – men enda viktigere: Hvert av dem har bevist sin fortreffelighet i familiehverdagen. VestlandsHus er svært nøye med valg av samarbeidspartnere, og vi i Brodahl & Jahren er stolte over å være en av de som leverer Vestlandshus.

Vårt mål er å hjelpe deg med å forvandle din boligdrøm til drømmeboligen. En bolig som er ideell når du flytter inn – og som er bygget for å gi deg glede i alle årene som kommer.

Å bygge seg det spesielle huset er en drøm for de fleste, og hos oss prøver vi å få hele prosessen fra idé til innflytting i ny bolig en drømmereise.

VestlandsHus er et godt alternativ til ferdighus. Her kan du også bestille huskatalog. Vi ønsker å være din husleverandør.

Kom innom Vestlandshus Fredrikstad, eller Vestlandshus Moss, eller kontakt oss på telefon 90 17 03 30 for en uforpliktende prat om dine planer og behov. Du kan også send oss en melding.

Du finner oss også på Google+: Vestlandshus Fredrikstad