Brodahl og Jahren Godkjent for ansvarsrett Mester Brodahl og Jahren
Fagkunnskap gir trygghet!      Facebook

VestlandsHus

Hver familie og hver boligdrøm er unik. Det er ofte de enkle ting i livet som virkelig teller – som å legge flid i detaljene og aldri miste helheten av syne.

Siden 1974 har VestlandsHus bygget trygge hjem i hele vårt langstrakte land. VestlandsHus står støtt i det røffe kystklimaet – men enda viktigere: Hvert av dem har bevist sin fortreffelighet i familiehverdagen. VestlandsHus er svært nøye med valg av samarbeidspartnere, og vi i Brodahl & Jahren er stolte over å være en av de som leverer Vestlandshus.

Vårt mål er å hjelpe deg med å forvandle din boligdrøm til drømmeboligen. En bolig som er ideell når du flytter inn – og som er bygget for å gi deg glede i alle årene som kommer.

Å bygge seg det spesielle huset er en drøm for de fleste, og hos oss prøver vi å få hele prosessen fra idé til innflytting i ny bolig en drømmereise.

VestlandsHus er et godt alternativ til ferdighus. Her kan du også bestille huskatalog. Vi ønsker å være din husleverandør.

Kom innom våre butikker, eller kontakt oss på telefon 90 17 03 30 for en uforpliktende prat om dine planer og behov. Eller send oss en melding.